Om Nord-Als Idrætscenter

Nord-Als Idrætscenter fik sin spæde start ved at fabrikant Mads Clausen,  i anledning af Danfoss`25 års jubilæum den 3. juli 1958,   oprettede et Gavebrev til  Idrætsfonden for Nord-Als, som driver Idrætscenteret. Gavebrevet bestod af et grundstykke samt Nordborg Sø og formålet var at tilvejebringe en samling af idræts- og fritidsaktiviteter på Nord-Als.

Der blev anlagt et stadion med tilhørende boldbaner og i november 1960 blev kimen lagt til den første idrætshal ved,  at der blev doneret kr. 250.000 i anledning af, at Danfoss ansatte medarbejder nr. 5.000.

I 1967 var der indvielse af den første idrætshal med tilhørende omklædningsrum samt et cafeteria.

Efter 10 år med en idrætshal opstod ideen om at bygge en svømmehal og i 1978 var der indvielse af svømmehallen, nyt cafeteria og flere omklædningsrum til idrætshallen.

Igen gik der knapt 10 år inden den næste udvidelse med hal 2, gymnastiksal, keglebaner, mødelokaler og sovesale fandt sted og  bygningskomplekset fremstod som et idrætscenter med alle faciliteter.

Herefter fulgte en periode med udvidelse af køkkenfaciliteterne, etablering af motionscenteret,  inden man i 2003 opførte en hotelfløj i tilknytning til idrætscentret.

​I dag fremstår Nord-Als Idrætscenter som et moderne idrætscenter med  bl.a. 2 idrætshaller, gymnastiksal, svømmehal med saunaer, kegleanlæg, skydebaner, krolfbaner, motionscenter, selskabslokaler, mødelokaler, sovesale, hotel, udendørs boldbaner og Nordborg Sø.

Således råder idrætscentret samt hotel over knap 8.000 kvadratmeter under tag. 

​Nord-Als Idrætscenter er mødestedet for idrætsudøvere fra såvel lokalområdet - til træning og kampe - som fra resten af Danmark og Nordtyskland - til træningsophold. Skoler og ældreorganisationer benytter centeret fra morgenstunden  til midt på eftermiddagen, hvorefter idrætsudøverne tager over indtil de sene aftentimer.

Nord-Als Idrætscenter benyttes, ud over idrætsdelen, også til møder og konferencer for Sønderborg Kommune og det lokale erhvervsliv.

Centeret benyttes også til lejrskoler og træningslejr, med fuld forplejning, af skoler og klubber fra hele Danmark og Nordtyskland.

Vores hotel- Hotel Nordborg Sø - ligger smukt placeret med udsigt til Nordborg Sø og benyttes såvel af erhvervslivet som af private personer og turister.

Nord-Als Idrætscenter kan med sine gode faciliteter håndtere arrangementer med op til 1.200 spisende gæster.

Kontakt os for booking

​Kontakt vores idrætscenter for at høre nærmere om vores mange faciliteter. Ring til os på telefon 74 45 19 19 eller udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​Du kan også skrive på e-mail nic@n-i-c.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordals Idrætscenter

CVR: 20182318

Stadionvej 1

6430 Nord​borg

Telefon: 74 45 19 19

E-mail: nic@n-i-c.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser fra Google+