Hotel Sønderjylland - Overnatning & Hotelophold på Als

Nord-Als Idrætscenter opførte i efteråret 2004 et helt nyt hotel i ved Nordborg Sø i Sønderjylland. Hotellet er opført i fysisk forbindelse med Nord-Als Idrætscenter på adressen Stadionvej 1.

Hotel Nordborg Sø ligger i et naturskønt og roligt område. Og som navnet også antyder, er der udsigt over Nordborg Sø fra hotellet. Hotellet består af 16 store moderne dobbeltværelser. Hvert værelse er udstyret med stort badeværelse, tv, fri internetadgang samt altan eller terrasse.

Opholdsrum med forfriskninger

På vores hotel i Sønderjylland, Als findes også et opholdsrum, hvor du kan du nyde en gratis kop te eller kaffe. Er du mere til kølige drikke, er der rig mulighed for at købe andre drikkevarer såsom vand, vin, øl og lignende.
Mange benytter hotellets opholdsrum til at se TV, læse en bog, spille bordfodbold  eller bare slappe af og hygge sig i de ”bløde” møbler.

Motion i forbindelse med ophold på hotel

Alle, der bor på hotellet, har fri adgang til centrets moderne motionscenter. Desuden er der fri adgang til svømmehallen i den offentlige åbningstid.​

(se åbningstider under svømmehal)

Menu:

Andet mad og brunch

Book overnatning allerede i dag​

Reserver nu​

Enkeltværelse med morgenmad

kr. 750,00

Dobbeltværelsese billede her

- med morgenmad

kr. 925,00

- m/1 opredning med morgenmad

kr. 1.100,00

- m/2 opredninger med morgenmad

kr. 1.275,00

Nyheder

Projekt grøn idrætscenter
I vore bestræbelser på at få et mere grønt idrætscenter har vi tidligere installeret et stort solcelleanlæg.Nu tager vi det næste skridt ved at få LED lys installeret.
Læs hele nyheden

Kontakt os for booking

​Kontakt vores idrætscenter for at høre nærmere om vores mange faciliteter. Ring til os på telefon 74 45 19 19 eller udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​Du kan også skrive på e-mail nic@n-i-c.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordals Idrætscenter
Stadionvej 1
6430 Nordborg

Nordals Idrætscenter

CVR: 20182318

Stadionvej 1

6430 Nordborg

Telefon: 74 45 19 19

E-mail: nic@n-i-c.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser fra Google+