Hotel i Sønderjylland - Overnatning & Hotelophold på Als

Hotel Nordborg Sø ligger i et naturskønt og roligt område i Sønderjylland. Og som navnet også antyder, ligger hotellet direkte ved Nordborg Sø.

Hotellet består af 16 store fine værelser. Hvert værelse kan lejes som enkelt-/dobbelt-/3-personer eller 4-personers værelse. Hvert værelse er udstyret med stort badeværelse, tv, fri internetadgang samt altan eller terrasse.

Opholdsrum med forfriskninger

På vores hotel på øen Als i Sønderjylland findes også et fælles opholdsrum, hvor du kan nyde en gratis kop te eller kaffe. Er du mere til kølige drikke, er der rig mulighed for at købe andre drikkevarer såsom vand, vin, øl og lignende.
Mange benytter hotellets opholdsrum til at se TV, læse en bog, spille bordfodbold,  eller bare slappe af og hygge sig i de ”bløde” møbler.

Motion i forbindelse med ophold på hotel

Alle, der bor på hotellet, har fri adgang til centrets moderne motionscenter. Desuden er der fri adgang til svømmehallen i den offentlige åbningstid.​

(se åbningstider under svømmehal)

​​

Menu:

Andet mad og brunch

(maden forud bestilles)


Book overnatning allerede i dag​

Reserver nu​

DKK 750,-​

enkeltværelse - plads til 1 person

DKK 925,-

dobbeltværelse - plads til 2 personer

DKK 1.100,-

familieværelse - plads til 3 personer

DKK 1.275,-

familieværelse - plads til 4 personer

alle værelser er inkl. morgenmad​

Nyheder

Projekt grøn idrætscenter
I vore bestræbelser på at få et mere grønt idrætscenter har vi tidligere installeret et stort solcelleanlæg.Nu tager vi det næste skridt ved at få LED lys installeret.
Læs hele nyheden

Kontakt os for booking

​Kontakt vores idrætscenter for at høre nærmere om vores mange faciliteter. Ring til os på telefon 74 45 19 19 eller udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​Du kan også skrive på e-mail nic@n-i-c.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordals Idrætscenter

CVR: 20182318

Stadionvej 1

6430 Nordborg

Telefon: 74 45 19 19

E-mail: nic@n-i-c.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser fra Google+