Træningslejr – Faciliteter som fodbold og svømning

​For idrætsudøvere er der mange muligheder for afholdelse af træningslejr i Nordals Idrætscenter. Vi har gode faciliteter med sovesale samt optimale træningsbetingelser, når det kommer til fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, volleyball og svømning.

Minimumskrav er 15 betalende gæster. 

Spil golf, fodbold eller svømning

Der er rig mulighed for at kombinere træningslejren med aktiviteter uden for Nord-Als Idrætscenter.​

Nordborg Golfklub tilbyder 18 huller til golfentusiaster eller andre, der ønsker at prøve kræfter med golfsporten. I mindre målestok findes også Nordborg Minigolfklubs bane, som også er placeret i gå afstand.

Skal I på træningslejr, er Nord-Als Idrætcenter et oplagt valg med masser af muligheder for at være aktive – på den sjove måde. Her er der nemlig både plads til fodbold-entusiasterne, og svømmehal til dem der ønsker svømning.

Besøg fra nær og fjern

Idrætsudøvere fra hele Danmark og fra Tyskland bruger Nord-Als Idrætscenter som den ideelle ramme for en træningslejr. Vi har blandt andet huset sportsfolk fra Flensburg Handewitt, Sønderjyske, TBS Flensburg, Werder Bremen, TMS Ringsted, GOG, Flensburg 08, VFB Kiel, Ikast, Svendborg og Holstebro. Uanset om jeres træning indebærer fodbold eller svømning, så har Nord-Als Idrætscenter faciliteterne til det.​

Bekvem overnatning og ernæringsrig kost

Ved træningslejr for svømning, foldbold eller anden sportsgren, har I mulighed for at overnatte i sovesale med plads til op til 10 personer i hvert rum. Vi tilbyder også gode overnatningsmuligheder, på vores eget hotel, der ligger smukt med udsigt til Nordborg Sø. Se afsnittet under HOTEL.


Når man er på træningslejr, er det vigtigt også at få den rette kost. Derfor sørger husets køkken for ernæringsrig og varieret mad til alle idrætsudøvere.

Skal jeres klub spille fodbold eller ønsker I at benytte vores svømmehal til svømning, skal I blot oplyse dette ved booking af træningslejr.  Vi udlejer flg.: haller, gymnastiksal, svømmehal og keglebaner og mødelokaler. 

Så sørger vi for,  at I har faciliteterne til rådighed.

Book træningslejr

Kontakt os for nærmere information om mulighederne i forbindelse med jeres kommende træningslejr med fodbold eller svømning. Vi skræddersyer gerne en ideel løsning til jer. Minimum 15 personer. 

Kontakt os for booking

​Kontakt vores idrætscenter for at høre nærmere om vores mange faciliteter. Ring til os på telefon 74 45 19 19 eller udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​Du kan også skrive på e-mail nic@n-i-c.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordals Idrætscenter

CVR: 20182318

Stadionvej 1

6430 Nord​borg

Telefon: 74 45 19 19

E-mail: nic@n-i-c.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser fra Google+