Idrætsfaciliteter

Nord-Als Idrætscenter har faciliteterne til stort set alle idrætsgrene. Centeret består af 2 store idrætshaller, gymnastiksal, motionscenter, svømmehal, skydebaner, keglebaner samt udendørs areal med håndbold og fodboldbaner samt krolfbaner.

Idrætsfaciliteterne bruges i dagligdagen af de lokale klubber til alle former for idræt, men også klubber fra ind- og udland gør brug af de gode faciliteter til træningsophold.

Centerets personale sørger for at lokaler og redskaber altid er klar til brug således at træningstiden kan udnyttes effektivt.


De udendørs boldbaner vandes i sommerperioden med automatisk vandingsanlæg,  således at banerne altid er behagelige og klar til brug.

Nyheder

Projekt grøn idrætscenter
I vore bestræbelser på at få et mere grønt idrætscenter har vi tidligere installeret et stort solcelleanlæg.Nu tager vi det næste skridt ved at få LED lys installeret.
Læs hele nyheden

Kontakt os for booking

​Kontakt vores idrætscenter for at høre nærmere om vores mange faciliteter. Ring til os på telefon 74 45 19 19 eller udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​Du kan også skrive på e-mail nic@n-i-c.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordals Idrætscenter

CVR: 20182318

Stadionvej 1

6430 Nord​borg

Telefon: 74 45 19 19

E-mail: nic@n-i-c.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser fra Google+