Dansk
Deutsch
 
Se vores kontrol rapport - Klik her
Nord-Als Idrætscenter

Lejrskole i Sønderjylland - Lejrskoleophold

Skal I på lejrskole, så er Nords-Als Idrætcenter et oplagt valg. Vi tilbyder jeres klasse mange muligheder for en aktiv og sjov tur i ideelle omgivelser i Sønderjylland. Ønsker I en lejrskole, hvor I kan gøre brug af naturen, så har vi skov, sø og strand lige udenfor.


Desuden kan eleverne lære meget af historien i nabolaget, hvor Sønderborg Slot, Dybbøl Banke og Hjortspringbåden kan fungere som oplagte undervisningsmuligheder. Desuden ligger science-parken Universe kun tre kilometer fra centret.

 

Lejrskole med mulighed for idræt

Da vi som nævnt er et velekviperet idrætscenter er der naturligvis rig mulighed for at udøve idræt i forbindelse med en lejrskole hos os. Vi har gode faciliteter i forbindelse med fodbold, håndbold, badminton, bordtennis, halhockey, volleyball, kurvebold og golfcentret. Desuden er der gode løbestier ved Nordborg Sø lige uden for døren.


Inden for kort gåafstand finder I også Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane samt et professionelt minigolfanlæg i gåafstand.

 

Pris på lejrskole i Sønderjylland

Lejrskoleophold med overnatning, morgenmad, frokost/madpakke og aftensmad til kr. 375,00 pr. døgn pr. person.

I påskedagene fra Skærtorsdag den 2. april til anden Påskedag den 6. april er der kunstudstilling i Nord-Als Idrætscenter. Der er fernisering Skærtorsdag den 2. april kl. 12.00 med taler og musikindslag.Påskeudstillingen har åbent alle påskedage kl. 1
Vi bestræber os hele tiden på at få idrætscenteret til at virke optimalt for alle gæster.Vi vil gerne høre din mening om din brug af idrætscenteret og høre hvad du synes godt om og om der noget der kan blive endnu bedre.
Idrætsfaciliteter og Idrætscenter på Als i Sønderjylland
Svømmehal - Kom og besøg os
Hotel - Klik her for at booke værelse
Cafeteria / Restaurant

Nord-Als Idrætscenter - Stadionvej 1 - 6430 Nordborg - Tlf. 74 45 19 19 - Fax 74 45 41 49