Dansk
Deutsch
 
Se vores kontrol rapport - Klik her
Nord-Als Idrætscenter

Lejrskole i Sønderjylland - Lejrskoleophold

Skal I på lejrskole, så er Nords-Als Idrætcenter et oplagt valg. Vi tilbyder jeres klasse mange muligheder for en aktiv og sjov tur i ideelle omgivelser i Sønderjylland. Ønsker I en lejrskole, hvor I kan gøre brug af naturen, så har vi skov, sø og strand lige udenfor.


Desuden kan eleverne lære meget af historien i nabolaget, hvor Sønderborg Slot, Dybbøl Banke og Hjortspringbåden kan fungere som oplagte undervisningsmuligheder. Desuden ligger science-parken Universe kun tre kilometer fra centret.

 

Lejrskole med mulighed for idræt

Da vi som nævnt er et velekviperet idrætscenter er der naturligvis rig mulighed for at udøve idræt i forbindelse med en lejrskole hos os. Vi har gode faciliteter i forbindelse med fodbold, håndbold, badminton, bordtennis, halhockey, volleyball, kurvebold og golfcentret. Desuden er der gode løbestier ved Nordborg Sø lige uden for døren.


Inden for kort gåafstand finder I også Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane samt et professionelt minigolfanlæg i gåafstand.

 

Pris på lejrskole i Sønderjylland

Lejrskoleophold med overnatning, morgenmad, frokost/madpakke og aftensmad til kr. 375,00 pr. døgn pr. person.

i vore bestræbelser på at få et mere grønt idrætscenter har vi tidligere installeret et stort solcelleanlæg.Nu tager vi det næste skridt ved at få LED lys installeret.
Idrætsfaciliteter og Idrætscenter på Als i Sønderjylland
Svømmehal - Kom og besøg os
Hotel - Klik her for at booke værelse
Cafeteria / Restaurant

Nord-Als Idrætscenter - Stadionvej 1 - 6430 Nordborg - Tlf. 74 45 19 19 - Fax 74 45 41 49

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 1 anmeldelse fra Google+