Dansk
Deutsch
 
Nord-Als Idrætscenter

Træningslejr – Vi har faciliteterne til jeres tur v. Fodbold & Svømning

For idrætsudøvere er der mange muligheder for afholdelse af træningslejr i Nord-Als Idrætcenter. Vi har gode faciliteter samt optimale træningsbetingelser, når det kommer til fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, volleyball og svømning.

 

Træningslejr med golf

Der er rig mulighed for at kombinere træningslejren med aktiviteter uden for Nord-Als Idrætscenter. Nordborg Golfklub tilbyder 18 huller til golfentusiaster eller andre, der ønsker at prøve kræfter med golfsporten. I mindre målestok findes også Nordborg Minigolfklubs bane, som også er placeret i gåafstand.
Skal I på træningslejr, er Nord-Als Idrætcenter et oplagt valg med masser af muligheder for at være aktiv – på den sjove måde.

 

Besøg fra nær og fjern

Idrætsudøvere fra hele Danmark og fra Tyskland bruger Nord-Als Idrætscenter som den ideelle ramme for en træningslejr. Vi har blandt andet huset sportsfolk fra Flensburg Handewitt, Sønderjyske, TBS Flensburg, Werder Bremen, TMS Ringsted, GOG, Flensburg 08, VFB Kiel, Ikast, Svendborg og Holstebro.

 

Bekvem overnatning og ernæringsrig kost

I forbindelse med jeres træningslejr har I mulighed for at overnatte i soverum med plads til op til 10 personer i hvert rum. Vi tilbyder også gode overnatningsmuligheder i vores eget moderne hotel.
Når man er på træningslejr, er det vigtigt også at få den rette kost. Derfor sørger husets køkken for ernæringsrig og varieret mad til alle idrætsudøvere.


Kontakt os  for nærmere information om mulighederne i forbindelse med jeres kommende træningslejr. Vi skræddersyer gerne en ideel løsning til jer.

Idrætsfaciliteter og Idrætscenter på Als i Sønderjylland
Svømmehal - Kom og besøg os
Hotel - Klik her for at booke værelse
Cafeteria / Restaurant

Nord-Als Idrætscenter  -  Stadionvej 1  -  6430 Nordborg  -  Tlf. 74 45 19 19  -  Fax 74 45 41 49

 

                                                                                                                                                                                                                       Banner_99x32http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=70324273