Dansk
Deutsch
 
Se vores kontrol rapport - Klik her
Nord-Als Idrætscenter

Idrætsfaciliteter

Nord-Als Idrætscenter har faciliteterne til stort set alle idrætsgrene. Centeret består af 2 store idrætshaller, gymnastiksal med springgrav, nyt motionscenter, svømmehal, skydebaner, keglebaner samt udendørs areal med håndbold og fodboldbaner.

 

Idrætsfaciliteterne bruges i dagligdagen af de lokale klubber til alle former for idræt, men også klubber fra ind- og udland gør brug af de gode faciliteter til træningsophold.

 

Centerets personale sørger for at lokaler og redskaber altid er klar til brug således at træningstiden kan udnyttes effektivt.
 
De udendørs boldbaner vandes i sommerperioden med automatisk vandingsanlæg således at banerne altid er behagelige og klar til brug.

I påskedagene fra Skærtorsdag den 2. april til anden Påskedag den 6. april er der kunstudstilling i Nord-Als Idrætscenter. Der er fernisering Skærtorsdag den 2. april kl. 12.00 med taler og musikindslag.Påskeudstillingen har åbent alle påskedage kl. 1
Vi bestræber os hele tiden på at få idrætscenteret til at virke optimalt for alle gæster.Vi vil gerne høre din mening om din brug af idrætscenteret og høre hvad du synes godt om og om der noget der kan blive endnu bedre.
Idrætsfaciliteter og Idrætscenter på Als i Sønderjylland
Svømmehal - Kom og besøg os
Hotel - Klik her for at booke værelse
Cafeteria / Restaurant

Nord-Als Idrætscenter - Stadionvej 1 - 6430 Nordborg - Tlf. 74 45 19 19 - Fax 74 45 41 49