Dansk
Deutsch
 
Se vores kontrol rapport - Klik her
Nord-Als Idrætscenter

Kursuscenter til Møder & Kursus

Nord-Als Idrætscenter har kursus- og mødefaciliteter i alle størrelser. Det være sig mindre møder for 5-10 personer eller større arrangementer med 500 – 700 personer.

 

Stort center beliggende i Sønderjylland

Vi er et af de kursussteder i Sønderjylland der kan huse flest deltagere. Centeret har det AV-udstyr der gør et møde/kursus til en succes.

 

Et andet vigtigt parameter for et møde/kursus er forplejningen. Her leverer husets eget køkken sund og spændende mad til små og store arrangementer – også når det gælder varm mad til mange hundrede personer.

 

Kursuscenter med fritidsaktivitet

Til alle møder/kurser vil der være mulighed for at benytte centerets øvrige faciliteter uanset om det er som en del af mødet/kurset eller det er som ”fritidsaktivitet”.


Dagsmøde kr. 350,00

Morgenkaffe m/rundstykker, ost, pålæg m.m, frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, frugt og isvand, lokaleleje og AV-udstyr.


Dagsmøde incl. aftensmad kr. 540,00

Morgenkaffe m/rundstykker, ost, pålæg m.m., frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, frugt og isvand, 2 retters aftensmad, lokaleleje og AV-udstyr.

 

Dagsmøde incl. aftensmad, overnatning og
morgenbuffet kr. 1.185,00

 

Dagsmøder - 2 dage kr. 1.640,00

Morgenkaffe m/rundstykker, frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, frugt og isvand, 2 retters aftensmad, hotelovernatning, morgenmadsbuffet, formiddagskaffe, frugt og isvand, frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, lokaleleje og AV-udstyr.

i vore bestræbelser på at få et mere grønt idrætscenter har vi tidligere installeret et stort solcelleanlæg.Nu tager vi det næste skridt ved at få LED lys installeret.
Idrætsfaciliteter og Idrætscenter på Als i Sønderjylland
Svømmehal - Kom og besøg os
Hotel - Klik her for at booke værelse
Cafeteria / Restaurant

Nord-Als Idrætscenter - Stadionvej 1 - 6430 Nordborg - Tlf. 74 45 19 19 - Fax 74 45 41 49

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 1 anmeldelse fra Google+