Dansk
Deutsch
 
Se vores kontrol rapport - Klik her
Nord-Als Idrætscenter

Kursuscenter til Møder & Kursus

Nord-Als Idrætscenter har kursus- og mødefaciliteter i alle størrelser. Det være sig mindre møder for 5-10 personer eller større arrangementer med 500 – 700 personer.

 

Stort center beliggende i Sønderjylland

Vi er et af de kursussteder i Sønderjylland der kan huse flest deltagere. Centeret har det AV-udstyr der gør et møde/kursus til en succes.

 

Et andet vigtigt parameter for et møde/kursus er forplejningen. Her leverer husets eget køkken sund og spændende mad til små og store arrangementer – også når det gælder varm mad til mange hundrede personer.

 

Kursuscenter med fritidsaktivitet

Til alle møder/kurser vil der være mulighed for at benytte centerets øvrige faciliteter uanset om det er som en del af mødet/kurset eller det er som ”fritidsaktivitet”.


Dagsmøde kr. 350,00

Morgenkaffe m/rundstykker, ost, pålæg m.m, frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, frugt og isvand, lokaleleje og AV-udstyr.


Dagsmøde incl. aftensmad kr. 540,00

Morgenkaffe m/rundstykker, ost, pålæg m.m., frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, frugt og isvand, 2 retters aftensmad, lokaleleje og AV-udstyr.

 

Dagsmøde incl. aftensmad, overnatning og
morgenbuffet kr. 1.185,00

 

Dagsmøder - 2 dage kr. 1.640,00

Morgenkaffe m/rundstykker, frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, frugt og isvand, 2 retters aftensmad, hotelovernatning, morgenmadsbuffet, formiddagskaffe, frugt og isvand, frokost – ta`selv buffet, kaffe m/kage, lokaleleje og AV-udstyr.

Idrætsfaciliteter og Idrætscenter på Als i Sønderjylland
Svømmehal - Kom og besøg os
Hotel - Klik her for at booke værelse
Cafeteria / Restaurant

Nord-Als Idrætscenter - Stadionvej 1 - 6430 Nordborg - Tlf. 74 45 19 19 - Fax 74 45 41 49

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 1 anmeldelse fra Google+